KVALITETNO | POVOLJNO | BESPLATNI TRANSPORT

Tepih je ukras u svakom domu i mora da deluje uredno, čisto i lepo. Veliki broj ljudi susreće se kad-tad sa mrljama na tepihu. Neke mrlje su toliko tvrdokorne da se jednostavno ne daju lako očistiti. Nakon niza neuspelih pokušaja, često se odustaje i fleke ostaju. Teško ih se možete rešiti uprkos mnogim deterdžentima i sredstvima.


Ciscenje mrlja na tepihu

Pokušajte da napravite rastvor za čiscenje kod kuće. Nema nikakvih hemikalija i opasnih sastojaka, a učinak je zadovoljavajući. Zahvaljujući ovom rastvoru, Vaš tepih će konačno biti čist baš kao da ste ga upravo kupili.

Potreban Vam je prazan raspršivač, 1 kašika sode bikarbone, 1/3 saće belog sirćeta (oko 70 ml), 300 ml vruće vode, 1 kašika deterdženta za veš. Sve sastojke promešajte, pa stavite u raspršivač i promućkajte.

Postupak čiscenja se izvodi tako da rastvorom isprskate mrlje, uzmete četku ili krpu i dobro istrljate. Ako mrlje ne nestanu iz prvog pokušaja, pokušajte da nekoliko puta ponovite postupak. Nakon nekoliko pokušaja, videćete rezultate i bićete zadovoljni. Nakon toga, istrljajte mokrom, čistom krpom i ostavite da se osuši.

Vaš tepih ce biti čist, a mrlje se neće videti. Brzo, jednostavno, jeftino i lako ćete očistiti najtvrdokornije fleke, koje će za Vas biti prošlost.