KVALITETNO | POVOLJNO | BESPLATNI TRANSPORT

Zašto bi se tačno trebalo usredsrediti na izuzetno čist dom? Zar ne možete jednostavno da sledite svoju uobičajenu rutinu, a ne da dubinski očistite svaki kutak u kući? Evo važnosti dubinskog čišćenja Vašeg doma, posebno u ovo doba.

U Tepih Servisu Komšija, dubinsko čišćenje je neophodno. Koristimo snažnu moćnu opremu za čišćenje koja brzinom potiskuje mlazove vode pomešane sa rastvorom za čišćenje Vašeg tepiha, dosežući do same osnove vlakana. Sva prljavština, grinje i alergeni se rastvaraju i izvlače zajedno sa prljavom vodom ostavljajući Vaš tepih svežim i čistim. Naš tim je visoko obučen da bi bio u toku sa najnovijim i najefikasnijim tehnikama čišćenja tepiha.

Možda mislite da Vaš dom izgleda dobro i miriše prilično čisto, ali imamo osećaj da ga ne čistite onako kako treba. Naši tehničari su najbolji među najboljima što se tiče znanja, nivoa veština i iskustva, na to mislimo kad kažemo da znamo kako da održimo uredan i zdrav dom. Eliminisanje bakterija je jedan od glavnih razloga zašto nas vlasnici kuća pozivaju na dubinsko čišćenje tepiha.

Poboljšajte kvalitet unutrašnjeg vazduha - Klice potiskuju Vaš imunološki sistem. Da se to ne bi dogodilo, dubinsko čišćenje razgrađuje prašinu, prljavštinu, buđ. Ovo će Vaš imunološki sistem održati zdravijim i dalje od alergija ili astme.

Smanjite alergene - Da li Vam stalno curi nos ili suze oči kada ste u svom domu? To bi moglo biti zbog nečistih tepiha ili nameštaja. Prašina, polen, perut i drugi alergeni zaglave se u vlaknima Vašeg tepiha ili tapaciranog nameštaja, zagorčavajući život svima koji imaju alergije. Jedini način da se rešite ovog problema je pozivom da Vam profesionalci očiste tepih.

Uštedite svoje vreme - Uštedite vreme bezuspešnog usisavanja pozivom na profesionalno čišćenje. Angažovanje profesionalne usluge čišćenja tepiha može Vam olakšati posao. Vaši tepisi i nameštaj će izgledati sjajno i nećete morati pomeriti prstom.

Naš dom bi trebao biti sigurno utočište da se opustimo nakon napornog dana na poslu. Čist i uredan dom smanjuje širenje klica, a izgleda lepše i zdravije za život i što je najvažnije, trebalo bi da bude mesto puno srećnih uspomena sa porodicom i prijateljima.

Zaštitite sebe i svoju porodicu. Ako već neko vreme niste profesionalno čistili tepihe, onda je Tepih Servis Komšija tu da Vam pomogne. Pozovite nas na broj 064 09 01 318 i zakažite dubinsko pranje tepiha.


Prednosti dubinskog čišćenja tepiha