KVALITETNO | POVOLJNO | BESPLATNI TRANSPORT

Održavanje higijene svog doma je od velikog značaja. Nažalost, dokazano je da je tepih među površinama koje su najviše izložene i pogodne za skupljanje prašine i razmnožavanje virusa i bakterija.
Odgovornost za sebe, porodicu i bližnje nikada nije previše zahtevna. Postoji nekoliko jednostavnih koraka koje možete preduzeti da poboljšate higijenu svojih tepiha i prirodno smanjite šanse za razmnožavanje virusa u Vašem neposrednom okruženju.

Čistoća
Tepih često može biti magnet za prljavštinu i prašinu. Vremenom se one mogu nakupiti i izazvati neprijatne mirise. Profesionalno čišćenje tepiha je odličan način za uklanjanje dubinske nečistoće, čineći Vaš tepih čistim i mirisnim.

Češće usisavajte svoje tepihe
Očekuje se da će se redovno usisavanje tepiha događati dva puta nedeljno. Uobičajeno i neprofesionalno usisavanje nije efikasno protiv virusa i bakterija, ali ipak može poboljšati opštu higijenu i sprečiti da dobijete različite alergije na prašinu i grinje.

Zdravlje i higijena
Nakon nekog vremena, količina prašine može porasti na tepihu, što može dovesti do zdravstvenih problema kod Vas i Vaših ukućana. Da bi se sprečilo ovo nagomilavanje, od velikog je značaja redovno profesionalno čišćenje na svakih 12-18 meseci.

Verujte u profesionalnu dezinfekciju i dubinsko čišćnje tepiha
Čišćenje tepiha danas je odlična i pristupačna metoda. U kombinaciji sa temeljnom uslugom dezinfekcije mogu da garantuju tepih bez klica, bakterija, virusa i gljivica. Isto važi i za jastuke, dušeke i garniture Vašeg doma i/ili poslovnog prostora.


Redovnim profesionalnim čišćenjem tepiha produžićete životni vek svog tepiha, istovremeno osiguravajući da Vaš tepih i dalje izgleda sjajno.


Mali saveti za vlasnike kućnih ljubimaca