KVALITETNO | POVOLJNO | BESPLATNI TRANSPORT

Ako Vaš dom ne izgleda dovoljno lepo i čisto, verovatno je vreme za profesionalno pranje tepiha. Usisavanjem se mogu ulokoniti veće čestice prljavštine, ali se ne može prodreti prljavštini i mrljama koje leže duboko u vlaknima Vašeg tepiha. Kada je Vaš tepih prljav - grinje i drugi alergeni se raspršuju u vazduh dok hodate. Dubinskim pranjem Vaših tepiha uklanjaju se alergeni i druge nećistoće, prostor je prijatniji, čistiji i svežiji, a posebno za osobe koje pate od alergija.

Ako iznajmite ili kupite mašinu za čišćenje tepiha i sami pokušate da obavite posao, nema naćina da budete sigurni u rezultate. Na primer, nepropisno tretiranje mrlja može otežati njihovo kasnije uklanjanje, a nedovoljno ispiranje i sušenje nakon pranja podstiče rast bakterija.

Ukoliko se odlučite da usluge pranja tepiha zakažete kod nas, u našem profesionalnom tepih servisu, budite sigurni da specijalizovano znanje i iskustvo naših radnika, najsavremenija oprema, kao i korišćenje najkvalitetnih i ekoloških sredstava garantuju najbolje rezultate!

Korišćenje ekoloških sredstava za čišćenje tepiha, profesionalna zaštita od mrlja i kvalitena usluga su svakako razlozi zašto treba zakazati pranje tepiha u Tepih servisu Komšija! Garantujemo Vam najbolju uslugu i čiste tepihe, a za sva pitanja budite slobodni da nas kontaktirate.


Profesionalno pranje tepiha